O njunih zakonskih težavah se že dolgo piše in govori, zdaj pa je zvezdnica končno vložila ločitvene papirje. Za njune težave naj bi bila kriva njegova nezvestoba in odvisnost od mamil. Že poleti so se tabloidi razpisali o njegovi domnevni ljubici Jennifer Richardson, ki je Khloé celo svetovala, naj se loči, saj se Lamar ne bo nikoli spremenil.

Khloé pa ga vseeno ni zapustila in celo upala, da bo njuno zvezo rešil naraščaj, ki pa ni nikoli prišel. Lamar se tudi več let bori z odvisnostjo in avgusta so ga celo aretirali zaradi vožnje pod vplivom mamil, za kar je dobil triletno pogojno kazen. Zdaj je Khloé očitno prekipelo in v sredo se je na družabnem dogodku v Beverly Hillsu prvič pojavila brez poročnega prstana.

Khloé in Lamar sta znana po tem, da sta se poročila po le mesecu dni poznanstva. Le kdo bi si mislil, da se bo tako slabo končalo? Verjetno vsak, ki premore vsaj malo zdravega razuma. Resnici na ljubo, je pravi čudež, da sta v zakonu zdržala 4 leta. To je precej dlje od zakona najbolj znane Kardashianove sestre, Kim, katere zakon je razpadel po samo 72 dneh.

loading ...


Zadnje novičke

Prejšnji članekThe Wanted: Odpovedali so koncerte!
Naslednji članekJustin Bieber: Padel med skejtanjem!