Maja in njen Klemen sta v bližini mesteca El Nido našla svoj paradiž na Zemlji, kar dokazujejo tudi fotografije, ki jih je pevka objavila na Facebooku. Naravne krasote na fotografijah skorajda zasenčijo Majino lepoto.

Življenje v paradižu pa občasno zmoti kakšna neprijetnost. Tako je pred kratkim preživela tajfun, ki je prečkal otoško provinco Palawan in ki so ga občutili tudi v kraju, kjer se je ustalil zvezdniški parček. Na srečo pa razen močnega vetra, dežja in začasnega izpada vode in elektrike, ni bilo nič hujšega: "Tajfunček je mimo, streha je zdržala , preživela noč zaradi zastrupitve s hrano, ni še vode, ni še elektrike … drugače vse ok!"

Še bolj kot tajfuna, se je Maja ustrašila ogromnega pajka, ki jo je lepega dne pričakal v kopalnici."Moja najhujša nočna mora je prišla na obisk v kopalnico … Tako velikega še nisem videla … V živo je trikrat večji … Nimaš kej," je zapisala na Facebooku, ob fotografiji kopalniške pošasti.

Čeprav bi na njenem mestu marsikdo zagrabil prvo stvar, ki bi prišla pod roko in pajka pokončal, sta ga Maja in Klemen pustila živeti. … ne, ne morem … kljub vsemu se mi smili … pa tud prehitr je … sej konec koncev mi nič noče … tko da že mal napredujem, glede pajkov," je na vprašanje, ali je pajka ubila, odgovorila pevka.

Neprijetnosti pa se tu še niso končale, saj se je včeraj Palawanu približal letos najmočnejši tajfun na svetu – Hagupit (oz. Ruby). Na srečo je tudi tokrat Majin paradiž le oplazil. "Dober dan! Pri nas na Palawanu sije še sonček, vroče je … zjutraj sem še plavala. Zaenkrat kaže kar dobro … še malo mora zaviti v desno, pa bo. Upam, da se tudi ostalih otokov ne bo preveč "dotaknil" …," je Maja še včeraj zapisala na Facebooku.

Tudi mi držimo pesti, da bi se Hagupit usmilil Filipinov in zemeljskega raja, v katerem trenutno uživata Maja in Klemen.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO! Taylor spet obnorela množico!
Naslednji članekVIDEO: Svoje so povedali tudi 5 Seconds Of Summer!