Čeprav so bila snemanja in priprave na oddaje naporna – predvsem je bilo naporno ličenje in vse preobrazbe, ki so jih morali tekmovalci premagati, da so se lahko vsako nedeljo vživeli v izbrani lik, bo to za vsakega od njih zagotovo nepozabno doživetje.

Matjaž Kumelj je sodelovanje v oddaji opisal kot eno najlepših odbdobij njegovega življenja in žal mu je, da morajo lepe stvari miniti tako hitro.

Je pa še izdal, da so z vsemi tekmovalci postali pravi prjatelji, kar lahko potrdimo, saj so se skupaj udeleževali številnih dogodkov – tudi na Lady pikniku pod klobuki so bili v popolni zasedbi. "Skupaj smo padli kot puzzle, bi rekla Eva," je povedal Matjaž.

Vsi so navdušili tudi Denisa Avdića, saj je verjetno tudi malo pripomogel k temu, da bo jeseni na Radiu 1, kjer dela tudi sam, program vodil Tomaž Klepač. Nad Avdićem pa je bil še kako navdušen tudi Kumelj: "Denisu Avdiću čestitam za vsako oddajo, ker jo je naredil še bolj vrhunsko in zabavno! …izjave na generalkah zmagajo, katerih ne bom nikoli pozabil…norc si, seveda v pozitivnem smislu."

"Denis Avdić nas že na generalki za(je)bava!!!," je med oddajami zapisala tudi Eva Hren.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEKSKLUZIVNO! Znani prvi nominiranci za TCA 2014!
Naslednji članekTo je debitantski videospot Madison Beer!