Maxa Georgea so povezovali že s številnimi zvezdnicami in če bi jih šli naštevat, bi verjetno porabili vse prste in dele telesa za naštevanje, a še vedno ne bi bili pri koncu. Naslednje dekle, s katero ga povezujejo, naj bi bila Carmen Electra.

Max naj bi bil 'zalepljen' s svojo novo damo, čeprav je stara 41 let, domnevna ljubimca pa naj bi se sestajala že dva meseca brez vednosti medijev.

Carmen, nekdanja Playboyjeva zajčica in zvezdnica serije 'Baywatch', naj bi se z Maxom sestajala vse odkar sta se avgusta prvič srečala v Los Angelesu  in med njima je takoj preskočila iskrica.

Skrivnostni vir je za 'The Daily Star' povedal: »Ko sta se spoznala v Los Angelesu, sta si takoj postala simpatična, a sta si najprej izmenjala le številke. Nato ji je Max pričel redno pisati. Kmalu sta se začela skrivaj sestajati, kjerkoli je takrat že bil v ZDA, a sta se trudila to ohraniti na nizki stopnji.«

»Max je bil jezen, potem ko je Jasmine Lennard razkrila njuno razmerje, tako da se noče več postaviti v ta položaj.«

Izgleda, da je Max to že pozabil in sedaj slavi osvojitev ene izmed najbolj seksi žensk na svetu.

»Max se je veliko hvalil svojim prijateljem iz skupine, ker je osvojil Carmen in oni so priznali, da mu zavidajo. Dejal je celo, da bi to lahko bila njegova najbolj impresivna osvojitev.«

Ta impresiven naslov pomeni, da je Carmen premagala dekleta, kot so Lindsay Lohan, Lucy Meck in Michele Keegan. Po drugi strani pa ima Max pred seboj zastrašujoč seznam moških, s katerimi konkurira, saj so Carmen že povezovali s Tommyjem Leejem in Fredom Durstom.

Kaj pa ti meniš o njuni domnevni zvezi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney Spears: Zaradi sina pozabila na goloto
Naslednji članekOjoj! Jennifer Lopez: Ne želi delati z lepšimi od sebe