Na svojem Facebook profilu je objavila svojo fotografijo ob avtomobilu, s katerim se bo učila vožnje. Ob tem se je pošalila: "Čisto preveč resno sem vzela tele novoletne zaobljube! Pozdravčke vsem iz avtošole, pa prosim pazite malo danes (in še par dni) ko greste čez cesto v Ljubljani."

Savina namreč spada med tiste redke ljudi, ki še po 30. letu nimajo vozniškega izpita. Medtem ko večina komaj čaka polnoletnost, da se zapodi na ceste, se nekaterim ne mudi. Savina ima za to sicer zelo dober razlog. Nekoč je preživela hudo prometno nesrečo, ki je na njej poleg fizičnih posledic pustila tudi psihične, v obliki strahov pred vožnjo.

O tej izkušnji je spregovorila kar na svojem Facebook profilu. Na vprašanje, ali se boji avtomobilov, je odgovorila: "Ne bojim se jih več. Sem imela pa dve hudi prometni nesreči (nisem bila jaz voznica). Na novo sem se mogla naučit hodit, nogico so mi hoteli odrezati, še zdaj se sestavljam – pa te take stvari malo zaustavijo. Nisem hotela prehitevat, zdaj je pa pravi čas in ne smem odlašat. Tako je v življenju."

Savini želimo srečno vožnjo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUps! Kim Kardashian za svojo zadnjico zapravlja premoženje
Naslednji članekPOZOR! Iščejo se dvojniki zvezdnikov