Na fotografiji lahko vidite Savino in njenega Giorgosa, ki jima po obrazu lezejo polži. A brez skrbi, ni se jima zmešalo. Savina je fotografijo opremila z razlago, da gre za Kretski botox. oz. snail spa: "Victoria Beckham plačuje za to/tako terapijo več kot 300 funtov; na bio Parasiris farmi je pa for free (zastonj). Samo pogum in ščepec prismuknjenosti moraš imeti, pa je. Koža po je ČUDOVITA."

Dodala je še: "Kreta je svetovno znana po kremah s polžjo slino … Ena najmočnejših substanc proti gubam in za glajenje."

Na prijateljevo vprašanje, ali terapija res pomaga, je odgovorila: "…koža je potem mmmmmm, res. Žari, lepo napeta. Edino, mene je res pogrizel tale na čelu, mam tri krastice. Potem, ko se je najedel, je bil pa čisto prijazen. Do Giorgosa." Pošalila se je še, da če ji uspe urediti potne liste za polže, jih prinese k nam.

Včeraj smo poročali o tem, da si pevka Kataya pri 27. letih že vbrizgava botoks v obraz. Upamo si trditi, da je 6 let starejša Savina videti precej bolj mladostna od nje. Torej je res nekaj na teh polžih. Bi tudi vi preizkusili takšno terapijo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekLorde: Vzljubila je Beyonce, pozabila na Kesho!
Naslednji članekRihanna: Pripravlja klubsko glasbo!