Biografija bo vsebovala veliko sočnih podatkov, med drugim je pisatelj že razkril, da naj bi Angelino mati zapustila kmalu po porodu. Tabloidi pa so sedaj objavili še veliko bolj vročo novico in sicer naj bi se igralka v preteklosti zapletla v krajšo afero z Leonardom DiCapriom. Zaenkrat je znano zgolj to, da naj bi se Angelina in Leonardo nekoč skupaj tuširala v hotelski sobi, lepotička pa naj bi nekoč namignila, da je bilo med njima tudi nekaj seksualne kemije.

Leonardo pa ni edini slavni Angelinin bivši ljubimec, saj naj bi se lepotica dobivala tudi s Colinom Farrelom, s katerim sta zaigrala v filmu Alexander. Prav tako naj bi ji bil všeč tudi Johnny Depp, vendar pa je prav govorica o romanci z Leonardom najbolj sveža. Angie pisanj tabloidov ni komentirala, saj se je že posvetila novim izzivom.


Menda bo v bližnji prihodnosti odpotovala v Srbijo, kjer naj bi se dobila z lastnikom TV Pinka, Željkom Mitrovičem. V tamkajšnjih studijih naj bi namreč potekalo snemanje nekaterih prizorov za film, v katerem bo menda zaigrala bosansko muslimanko, ki jo na začetku vojne posili nek Srb.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekOPS! Paris Hilton paparacem nastavila mednožje
Naslednji članekVROČE Nuša Šenk: Ljubosumni fantje pri meni nimajo šans!