Ribičeva na svoj videz vpliva tudi s pravilnim prehranjevanjem, kar je pokazala s tem, ko je izdala, kaj se za večerjo znajde na njenem krožniku.

Pri njej torej ne bomo našli mastnega sendviča, pice ali kakšnih drugih visokokaloričnih prigrizkov, ki bi si jih privoščila po celodnevnem delu. Po celodnevnem snemanju se je pevka – kot sama pravi – pocrkljaja s slastno večerjo. Potrebujete recept?


"Popražim por na palminem olju, dodam pinjole, na koncu bučke in vse potresem po riževih špagetih. Dodam še nekaj trakcev lososa in olivca, zraven pa domač paradižnik z baziliko z vrta," je zapisala Tanja in dodala, da je bila tako grenčina samote omiljena. Je morda sama, ker se njen Djuro potepa naokoli zaradi dela, ali drugih obveznosti?

Kakorkoli smo izvedeli, da se Tanja prehranjuje zelo zdravo, saj sta ji na primer hčerki za rojstni dan spekli brezglutenske piškote z goji jagodami. Glede na dejstvo, da se 80% lepe postave doseže s pravilno prehrano, lahko torej sklepamo, da je Tanja vitka tudi zaradi tega.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTa teden praznujejo…
Naslednji članekOjoj! Rihanna: V nevarnosti zaradi brezdomca?!