Pravi, da je situacija, ko te vsi opazujejo in se s tabo primerjajo, na trenutke prav smešna. "Po naravi sem najraje tisto majhno dekle iz Črne, ki najde svoj mir kadarkoli si ga zaželi," razloži naša uspešna smučarka, ki pa se tudi strinja, da življenje res ne bi bilo zanimivo, če ne bi bilo takšnih izzivov.

"Biti najboljši kar si lahko"

"Zares živi se takrat, ko si izven svojega udobja. Ko so prisotni dvomi, strahovi, trema, nesigurnosti in se kakšno drugo manj ljubo prepričanje. Izkoristiti vsak dan, narediti maksimalno iz njega. Nič drugega. Nobena medalja, noben rekord, nobena točka. Biti najboljši, kar si lahko v danem trenutku," izkušnje in občutke, ki jih prejema med sezono, opisuje Tina.

Vse to je življenje!

Dodala je še, da je ne bo nikoli minila želja po dokazovanju, ki pa ni pogojena s tem, koliko ljudi jo opazuje. "Ko nas spustijo iz boxov, se bo videlo kdo ima največ konjev." Tina upa, da se boste še naprej zabavali skupaj z njo, da boste z njo kaj ušpičili, se veselili uspehov ali se zjokali ob porazih. "Vse to je življenje. In lepo je," še dodaja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKončno! Jamie Dornan je novi Christian Grey!
Naslednji članekVideo! Poglejte si zaroko Kim Kardashian