Furlanova je sicer igralka in model, znana pa je predvsem po tem, da je hči veliko bolj znane Miše Molk. Ulina oddaja naj bi prišla na male zaslone marca. Na sporedu bo ob nedeljskih popoldnevih in bo trajala 80 minut. Ula ne bo imela sovoditeljev, v pomoč pa ji bo močna novinarska ekipa s prispevki s terena. Oddaja bo sledila zgledu nedeljskih popoldanskih oddaj, ki so jih v preteklosti vodili Anja Tomažin in Lado Bizovičar in kasneje Tjaša Železnik in Klemen Slakonja.

Ker je RTV Slovenija voditeljico izbrala kar brez avdicij, so se pojavile govorice, da je Ula delo dobila preko vez. Predstavniki nacionalne televizije so pojasnili, da voditelje oddaj izbirajo pristojni uredniki v okviru svojih strokovnih presoj in pristojnosti. Nam se zdi skoraj nemogoče, da pri tej odločitvi ni igralo nobene vloge dejstvo, da je Ula hči vplivne Miše Molk.

Na male zaslone se vrača tudi Miša sama. Vodila bo oddajo M. – M in pika, ki bo odstirala fenomene družbe, tabuje in osebne zgodbe. Morda bi lahko v kateri izmed oddaj Miša odstirala tudi pri nas zelo razširjen fenomen nepotizma.

Prejšnji članekDean McDermott rešuje zakon: Odpravil se je na zdravljenje!
Naslednji članekHot! Beckham: Takole se slači za novo reklamno kampanjo!