Deli
Facebook
Zvezdnica je sicer vedno izgledala dobro, a je zadnje čase še bolj poskrbela za svoj videz in ga nekako precej pomladila – pridno telovadi v fitnesu, svoje čare pa tudi pokaže v mladostnih opravah.

Mrežaste nogavice in kratke jeans hlače, majice z globokimi dekolteji, dolge obleke z dekolteji, oprijete kratke obleke … to je le nekaj kosov oblačil v katerih Seve na vsakem koncertu ali dogodku izpostavi nekaj, kar pritegne moške in tudi ženske oči, ter seveda polni naslovnice revij.

Ni skrivnost, da Severina posega po kosih prestižnih modnih znamk in da je prava modna gurujka, upamo pa, da bo pri tem tudi ostala, saj je včeraj na Facebooku z vsemi prijatelji delila precej golo fotografijo.

Posnela jo je, ko se je zbudila v Riu de Janeiru, kjer je očitno malo podaljšala četrtkov obisk tekme med Hrvaško in Brazilijo in si privoščila še malo uživanja. No, na fotografiji je na postelji precej gola – prsi zakrivajo njene noge, prav tako pa njen obraz ne krasi niti kančka ličil. Ali je v Riu spala kar gola?

Se je torej pred svojimi oboževalci povsem razgalila z namenom, ali so ji stvari malo preveč spolzele iz rok?

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.