Deli
Us Magazine
Adriana Lima je v petek medijem oznanila, da se ločuje od srbskega košarkarja Marka Jarića. "Po daljšem in podrobnem razmišljanju sva se odločila, da se po petih letih zakona ločiva. Hvaležna sva, da imava dve neverjetni hčerki, ki ju bova še naprej skupaj vzgajala. Prosiva, če lahko v teh trenutkih spoštujete zasebnost najine družine, saj se za vse člane začenja novo poglavje v življenju," sta zakonca napisala v sporočilu za javnost. Par je februarja praznoval 5. obletnico poroke.

Par se je spoznal preko skupnega prijatelja leta 2007. Takrat je Adriana delala kot model za znamko Victoria's Secret, Marko pa je bil del ekipe Minnesota Timberwolves. Poročila sta se dve leti kasneje, Adriana pa je bila pred srečanjem z Jarićem devica. O tem, kako je čakala na pravega, je leta 2013 povedala: "Vsak se mora držati svojih prepričanj. Če veste, kaj je za vas prav, se držite svojih vrednot." O tem, s čim ji je mož ukradel srce pa je povedala: "Všeč mi je, ker je pameten in ker me spravlja v smeh. Zelo je zabaven in atletski."

Adriana in Jarić sta se nazadnje skupaj pojavila na fotografiji februarja letos. Naslednjih nekaj mesecev je manekenka preko družabnih medijev namigovala na to, da v njunem zakonu škripa. Na Instagramu je denimo objavila pomenljiv citat: "Ponudil ji je svet. Odvrnila je, da ima svojega."

Vzroki za njune zakonske težave, ki so vodile v ločitev, še niso znani. Res pa je, da je že nekaj časa znano, da je košarkar rad skakal čez plot. No, zaradi njegove neumnosti se bo gotovo veselil nekdo drug, saj Adriana ne bo dolgo ostala samska.

Adriano v tem težkem obdobju obkrožajo prijateljice. V četrtek je objavila fotografijo, na kateri z manekenko Candice Swanepoel poljubljata trebušček noseče kolegice Doutzen Kroes. O materinstvu Adriana pravi, da je najlepša izkušnja v njenem življenju, ki jo je povsem spremenila ter da sta njeni punčki njena največja prioriteta.

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.