Deli

Dogajanje na Kmetiji je doseglo svoje vrelišče! Očitno nova glava družine ne bo najbolj zaželena med tekmovalci.

“Ta p*****a pa ne, ne, ne … Nikoli. Ta mrha. Kaj si ti nor. Ne more biti največja p*****a,” so bile Dejine besede, ko je Natalija obelodanila, kdo je nova glava družine. Njen oče Damijan pa je vstal in voditeljici naznanil, da zapušča Kmetijo. Sledili sta mu tudi Milena in Deja, ki ni varčevala z žaljivkami na račun sotekmovalke: “Ko smo odhajali, sem si pri wc-ju mislila, da mogoče nisem naredila prav, da zapuščam Kmetijo, ampak bi morala mrhlo j****t v glavo.” Njene besede so se stopnjevale: “Zame je p*****a in p*****a bo ostala.”

Bosta Damijan in Milena zapustila Kmetijo? Bo Sabina res nova glava družine? Zagotavljamo vam, da vas v ponedeljek čakata dve najbolj napeti epizodi do sedaj.

Posted by Kmetija on Freitag, 27. Oktober 2017

Čeprav malo manj žaljivo, z grdimi besedami ni skoparil niti Damijan, ki je tekmovalce pozdravil z besedami: “Upam, da je Sabina prva, ki jo vržete ven. Srečno. Sabina zame ne obstaja. Ona je zame dim. Jaz njo ignoriram, kot da je ni.”

Neprimerne grožnje s samomorom

Svoje vedenje in težnjo po odhodu pa je stopnjevala tudi Milena: “Grem domov ali pa se bom obesila,” so bile njene besede namenjene ostalim tekmovalcem, ko so jo prepričevali, da naj ostane. “Gledam nase in na svoje zdravje. Odklonila sem in ne bom sprejela,” je Milena odklonila svojo novo vlogo na Kmetiji. “Odločena sem, da grem. Ne bom špilala hlapca ali nadzornika. Raje se obseim in ti boš kriva,” je vpila Milena.

Kaj se bo zgodilo, kdo bo novi glava družine in ali bodo zapustili Kmetijo, pa nocoj ob 21. Uri na POP TV, ko nas čakata kar dva dela šova.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.