Deli
Paula Patton svojega bivšega Robina Thickeja obtožuje nasilja v družini. Thicke naj bi jo fizično napadal, varal in imel resne težave s kokainom. Na sodišču, kjer je včeraj, 26. januarja razkrila, kaj se je dogajalo, zahtevala tudi skrbništvo nad njunim 6-lentim sinom Julianom – a skrbništvo zahteva tudi Thicke.

Sodišče je zaenkrat sina določilo Pattonovi, Thickeju pa izdalo začasno prepoved približevanja svoji bivši, njeni mami Joyce in sinu Julijanu. V dokumentih, ki jih je Paula razkrila na sodišču, je med drugim navedla, da ji je Thicke večkrat rekel, da ji bo 'zdrobil to prekleto glavo' ter da jo je neprestano varal z nešteto ženskami. Tudi za valentinovo 2013 jo je skušal prevarati v njunem skupnem bungalovu, medtem, ko je Paula spala. "Ko sem Robinu to omenila, je priznal, da je hotel seksati s tujko, a mu ni uspelo, ker je tisti večer zaužil preveč kokaina," je navedla v dokumentih.

Trdi tudi, da odkar sta se razšla in potem, ko jo je skušal dobiti nazaj, je imel “manikirno in pedikurno zabavo s … šestimi golimi ženskami v najinem domu.” Ko je Thicke pristal na ločitev, ji je menda rekel "da mu je ostalo le zelo malo denarja in da bo moral najverjetneje živeti v stanovanju na podeželju.” Po njenih besedah naj bi Thicke kasneje zatrdil, da ni nikoli užival drog pred sinom in ona je pristala na sporazumno ločitev; a prišlo je do tega, da je bil Julijan prizadet zaradi fizičnega nasilja.

TMZ sicer poroča, da je Pattonova tudi sama pod preiskavo, ker naj bi čustveno zlorabljala njunega otroka, kar trdi odvetnik Thickeja ter da so obtožbe proti njegovemu klientu neosnovane. Thicke tudi trdi, da mu je hotela Paula namenoma odtujiti sina.

Vir, blizu Pauli Patton je še povedalmd a je bilo incidentov s strani Thickeja proti Pauli in sinu precej, Thicke pa zanika vse obtožbe, saj pravi: “Če so vse te, leta trajajoče obtožbe resnične, zakaj jih je izpostavila šele sedaj, ko sta sredi boja za skrbništvo nad sinom?"

Obeta se torej očitno še ena zelo umazana zvezdniška bitka za otroka, kjer bosta obe strani uporabili vsa sredstva, da dosežeta svoje.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.