Josh Kovaks je že več kot deset let upravnik ene najprestižnejših in najbolje varovanih stanovanjskih stolpnic v New Yorku. Njegovemu ostremu očesu ne uide nič. V najprestižnejšem stanovanju na samem vrhu stolpnice je v hišnem priporu finančni mogotec Arthur Shaw, ki je obtožen, da je vlagateljem ukradel dve milijardi dolarjev. Njegova goljufija je najbolj prizadela osebje stolpnice, ki je Shawu zaupalo upravljanje s svojim pokojninskim skladom.

Ker pa ima Shaw močne zveze in poznanstva, se obeta, da se bo nekaznovano izvlekel. Le nekaj dni pred tem osebje stolpnice skuša izpeljati nemogoče – ukrasti 20 milijonov dolarjev iz strogo varovanega stanovanja, ki ga nadzirajo agenti FBI pod vodstvom posebne agentke Claire Denham. Pri podvigu pa jim pomaga mala baraba Slide.

Čeprav so amaterji, novopečeni tatovi – živčni receptor Charlie, bankrotirani borznik z Wall Streeta g. Fitzhugh, hotelski sluga Dev’Reaux, srborita sobarica Odessa in upravnik Josh – poznajo stolpnico kot svoj žep. In ves čas, odkar so v njej zaposleni, so zbirali podatke za akcijo, čeprav se tega niso zavedali.

Svoji dve brezplačni vstopnici si priigraj tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Longoria na nogometni tekmi pestovala Harper Beckham
Naslednji članekVroče! Jani Pavec ima novi: Blondinke menja kot po tekočem traku!