Še pred koncem leta Petar napoveduje izid novega samostojnega albuma, prvega po dobrem desetletju. "Zame je bila vrnitev v Split zares čustven izlet v preteklost," je poudaril Grašo, ki je v Splitu tokrat slavil že četrtič.

Singel Uvik isti napoveduje tudi njegovo vrnitev k samostojni glasbeni poti z novim albumom, ki se ga bodo ljubitelji tega simpatičnega Dalmatinca lahko razveselili že čez nekaj mesecev.

Vidno ganjen zaradi toplega sprejema v Splitu je Petar po podelitvi nagrad povedal: "Vrnitve na sceno prav v Splitu nisem načrtoval, zgodila se je nakako spontano. Obiskal sem namreč Tončija Huljića, soavtorja glasbe, in ko se nama je pridružila še njegova soproga Vjekoslava, soavtorica besedila, smo skupaj v roku ene ure že ustvarili okvir pesmi. Tonči je dejal, da mi je pisana na kožo, da orisuje tako moj karakter kot karater Dalmatincev in dalmatinski način življenja, zato bi bila popolna za predstavitev v Splitu. Prevzela me je neka nostalgija in tako sem se odločil, da to res naredim. Užival sem na odru in v navdušenju publike, tam vedno vlada neko res posebno razpoloženje, zato se je bilo čudovito vrniti v Split."


Zadnje novičke

Prejšnji članekTaylor Swift ima resen problem!
Naslednji članekLouis Tomlinson: Moral se je skriti!