Čeprav vsi govorijo le še o njegovem domnevnem odnosu s Hano Huljić, je Petar Grašo, ki je znan po tem, da zasebno življenje skriva, med svojim gostovanjem na Hrvaškem narodnem radiu spregovoril predvsem o svojem delu in koncertih ter napovedal novico, ki bo zagotovo razveselila številne njegove oboževalce.

Sprva se je pritoževal, da mu to poletje ni uspelo preveč počivati. “To poletje mi je uspelo uloviti 4-5 dni prostega časa, ko sem plaval in hodil na ribolov. Zdaj v desetem mesecu prihaja tisto, kar imam najbolj rad, obiranje oljk in lov na lignje, mislim, da bom počival še nekaj dni,” je povedal Grašo.

Oktobra bo pevec morda ujel nekaj prostih dni, a potem bo imel veliko dela, saj je 26. februarja prihodnje leto napovedal veliki koncert v Areni Zagreb, nekaj manj kot pet let po tem, ko je Areno napolnil do zadnjega kotička.

O zasebnem življenju ni hotel preveč govoriti. “Vino imam zelo rad, pa tudi šport,” je rekel le na kratko. Ko je moral našteti tri stvari, ki so ga zaznamovale lani, je odgovoril: “Koncerti, potovanja in življenje samo.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte to čudovito družinsko fotografijo Tine Maze
Naslednji članekTanja Ribič tarča kritik: “Preveč polnil. Popolnoma izmaličen obraz”