Medtem ko se veliko glasbenih izvajalcev odloči, da bodo poleti naredili medijski premor, pa bo Petrino poletje zelo delovno. Po promociji videospota za pesem Blizu lahko na radijskih postajah že slišite nov single svetlolase pevke.

Gre za komad z naslovom »Sweet baby«, v katerem je melodični pop prepleten z vedno aktualnim soulom. Pesem je delo tandema, ki je poskrbel tudi za uspešnico Blizu. Avtor pesmi je Jani Repnik, besedilo in del glasbe pa je napisal Bojan Sršen. Petra Slapar vedno sodeluje pri samem procesu izdelave svojih pesmi in tudi tokrat ni bilo drugače.

Petra pravi: »Slišim precej nedokončanih, delnih verzij komada. Če mi kaj ni všeč,
to jasno povem in producent predlaga možne rešitve. Najpogosteje najdeva kakšno skupno pot, ki pa naju včasih oba tako nepričakovano preseneti, da skačeva tudi do stropa od veselja – no, bolj jaz kot on.«

Sicer pa je Petra v preteklih dneh za las ubežala novemu škandalu, ko je v roke nepridipravu prišel posnetek njenega hišnega posnetka z možem Robertom. Zadevo so že rešili kriminalisti, ki bodo zoper tatiča ustrezno ukrepali.

Prejšnji članekMelania Trump s svojim sinom
Naslednji članekFit Jessica Alba