Petra je veličasten sprejem doživela v Ljubljani, kjer je navijačem zaupala, da bi bila, če bi se vrnila brez medalje, razočarana tudi sama. Pogumno dekle se je tudi pošalilo na račun svoje grenke izkušnje, bolečega padca, saj je dejalo, da bi si za film, ki bi prikazoval njeno športno pot, izbrala naslov: Kolk je globoka luknja.

Portal RTV Slovenija poroča o tem, da se je Petra odpovedala prejeti nagradi 5000 eurov, ki jo je podarila v dobrodelne namene. Na Prešernovem trgu so jo navijači glasno pričakali, pojavljali pa so se tudi transparenti, na katerih so domačini izrazili svoje občutke: ponos nad Petro, katere bronasta medalja je več vredna od takšne z dragulji. S svojim glasbenim nastopom pa je občinstvo ogrel Samuel Lucas.

Zelo zabaven pa je bil plakat radia Express, s katerim so Petro celo zaprosili za roko. Portal 24 ur poroča tudi o tem, da je predsednik države, Danilo Türk, Petro odlikoval z zlatim redom, navdušenje pa je izrazil tudi ljubljanski župan, Zoran Jankovič. Petri za izjemen uspeh čestitamo tudi v uredništvu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHarry Potter: Nisem homoseksualec!
Naslednji članekVanessa se je spogledovala z Alexom