Čeprav je Petra Pečovnik še mlada pevka, ima za sabo že nekajletne izkušnje v tujini, saj je kar nekaj let nastopala po Avstriji in Nemčiji s skupino Smash.V letošnjem letu pa se je odločila za samostojno kariero v tudi Sloveniji.

Potem, ko je za Emo pripravila pesem Moj extrem, se te dni predstavlja s spevno pop skladbo Vem, da blefiraš. Posnela je tudi videospot, ki se že predvaja na malih ekranih.

In čeprav se o njej zadnje tedne govori predvsem v povezavi z raznoraznimi trači, je dejstvo, da dekle navdušuje predvsem z glasom oziroma kakovostnim petjem. Tako tudi ni naključje, da je prav njen glas tisti, ki se skriva za novo himno Radia Hit, slišali pa smo jo tudi že v Budilka Night Showu, ko je na odrskih deskah mengeškega gledališča v živo pela radijske jingle.

Poleg poučevanja petja je namreč precej dejavna tudi pri snemanju spremljevalnih vokalov za druge slovenske izvajalce.

Pretekli vikend je s svojim nastopom navdušila na prireditvi Pozdrav poletju v Ljubljani, že čez nekaj dni pa se odpravlja na zaslužene počitnice. Ampak pravi, da jih bo preživela delovno. Na Bahamih, kamor se odpravlja s prijatelji, bo namreč posnela tudi nov videospot za skladbo, ki jo bo predstavila jeseni.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPeter Andre bi rad posvojil Harveyja
Naslednji članekRobbieju Williamsu ponujena astronomska vsota