Govorimo seveda o naravnih sestavinah jedi. Ste vi pomislili na kaj drugega?

Blagovna znamka Dulcis Gourmet postavlja nove smernice v najsodobnejših konceptih in tehnologijah v restavracijah, kjer se ogromen poudarek posveča prvovrstnim naravnim sestavinam jedi, pripravljenih na tradicionalen način po domačih receptih naših babic, zato ni čudno, da je navdušila tudi Petro Slapar, ki veliko da na naravno hrano.

Za dober začetek dneva je najbolj pomemben zajtrk in ni lepšega kot zagristi v sveže pečen kruhek in okusno domačo marmelado, nam je zaupala simpatična pevka.

Znamka Dulcis Gourmet ohranja znanje slovenske kulinarike, ki se že desetletja prenaša iz roda v rod in slovi po svoji težnji po zdravi prehrani in tistem čarobnem ščepcu tople domačnosti. Del te čarobnosti skuša Dulcis Gourmet ujeti tudi v liniji domačih izdelkov kot so različne marmelade, med, oljčno olje, pršut in druge sušene mesnine, ki jih lahko kupite v Dulcis Gourmet kotičku v restavraciji diVino.

P.S.: Naj vam ob tem zaupamo, da so bili nad pršutom navdušeni tudi NBA košarkaši, ko so se mudili v Ljubljani. Definitivno vreden 'greha'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Brigita Šuler: Na poroki 150 svatov, medeni tedni šele pozimi!
Naslednji članekMadonna z otroci odpotovala v Tel Aviv