Po uspešnici Stop the world, ki jo je naredila s Sylvainom, po Ritmu poletja in uspešni predstavitvi na festivalu MMS 2007, se Petra Slapar vrača v medijski prostor s singlom BLIZU.

Te dni je na televizijske zaslone prispel tudi Petrin prvi videospot, ki ga je posnela vrhunska ekipa. Režijo je v svoje roke vzel Predrag Rajčič-Pericza, direktor fotografije pa je bil Ven Jemeršič. V videospotu se glavna akterka v stanovanju, kjer je bila pred časom s svojim fantom, spominja njunih skupnih trenutkov. Ravno v fotolaboratoriju tega istega stanovanja pa je odkrila tudi fotografije, na katerih je z njenim najdražjim druga ženska … Kaj bi vi naredili, če bi odkrili takšne slike? Nič kaj prijetno presenečenje, kajne?

Petra, ki je drugače tudi univerzitetna diplomirana inženirka tekstilne tehnologije, je nad spotom navdušena in komaj čaka, da bo začela z njegovo promocijo.

To se bo zgodilo že v začetku maja, ko bo simpatična pevka prišla iz Floride. S srčnim izbrancem Robertom Lavtarjem sta si ravno v teh dneh čez lužo znova obljubila večno zvestobo, in sicer zdaj še po starodavnih afriških običajih.


Zadnje novičke

Prejšnji članek‘Gej look’ Jimija Carreyja
Naslednji članekLG-jeva zabava