V nedeljo je pevka Alya na svojem Instagram profilu napisala, da jih lahko oboževalci zastavljajo poljubna vprašanja, na katera bo kasneje tudi odgovorila. Med kopico vprašanj in pohval s katerimi so jo zasuli sledilci, se je našlo kar precej takšnih, ki so bila zanimiva.

Eno izmed vprašanj je bilo, kakšen je bil njen učni uspeh v osnovni šoli. Alya je priznala, da je bila povprečna učenka in da je njen uspeh bil prav dober, v osmem razredu pa dober.

PREBERITE TUDI: Pevka Alya se je po težki bolezni poročila

Sledilo je vprašanje o tem, kakšno barvo las je pevka že imela (vsi vemo, da je tukaj kar pester nabor, a nihče  do sedaj pravzaprav ni vedel za vse te barve). Alya je suvereno naštela barve, s katerimi si je že barvala lase: pink, viola, rumena, zelena, modra, črna in priznala, da je mogoče tudi kakšno izpustila.

Odgovorila je tudi na vprašanje, ali je kdaj prebolela kakšno težjo bolezen in razkrila, da je pred dvemi leti zbolela za hudo boleznijo ščitnice, ki jo je uspešno premagala, ter se zahvalila vsem za podporo. Bolezen je dolgo skrivala, a ko se je začelo šušljati, se je leta 2017 odločila pregovoriti na glas.

PREBERITE TUDI: Alya priznala, da to počne zadnji trenutek