Slovenska pevka Alya uživa v Dalmaciji, kjer vsako leto preživi precejšnji del poletja. Imela je nekaj prostega časa, zato je sledilcem na družbenem omrežju odgovarjala na vprašanja. Bilo jih je veliko, zato verjamemo, da na vsa ni mogla odgovoriti. Povzeli smo nekaj najbolj zanimivih vprašanj in Alyine odgovore nanje.

Najbolj zanimiva vprašanja, ki jih je prejela

Sledilec jo je vprašal, kaj najraje počne v prostem času. Alya je priznala, da rada pripravlja nove pesmi, kuha ter ‘gunca afne’.

Vir: Instagram profil Alye

Naslednje zanimivo vprašanje je bilo vezano na njen videospot ‘Ti z mano znaš’. Sledilko je zanimalo, kdo je moški, ki se je ob Alyi pojavil v spotu. Svetlolaska je razkrila, da je v spotu nastopal Kristjan Srpčič. Simpatični mladenič, ki se te dni po svetu potepa s Tiborjem Golobom (priznani fotograf).

Vir: Instagram profil Alye

Nekdo jo je vprašal tudi, kakšno glasbo posluša. Njen okus pa je zelo zanimiv, razložila je, da je vrsta glasbe, ki jo posluša odvisna od tega, kaj počne.

Vir: Instagram profil Alye

In za konec, še najbolj zanimivo vprašanje in najbolj zanimiv odgovor. Neka mladenka jo je vprašala, kako dobiti fanta. Alya je odgovorila kratko: ” Dobro vprašanje. Haha, ne vem.” 

Vir: Instagram Alye

Je s tem odgovorom hotela povedati kaj več?


Zadnje novičke

Prejšnji članekMirna Reynolds v objemu sina. Čudovita sta
Naslednji članekLaura Beranič navdušila z novo fotografijo. Se tudi vam zdi, da je vedno bolj lepa?