Pevka Karmen Klinc (Rock Partyzani) sodeluje z znano založbo v Italiji, pri kateri so svetovno znana imena kot sta Whitesnake in Toto.

Pevka Karmen Klinc, ki jo v Sloveniji poznamo kot pevko v bandu Aleša Klinarja, Rock Partyzani, je sedaj tudi del glasbene metal zasedbe Venus 5. Znana italijanska založba Frontiers Music je skupino ustvarila iz petih nadarjenih pevk iz različnih delov Evrope. Med temi petimi dekleti so našli in izbrali tudi Karmen Klinc. Včeraj so izdale že četrti single, z njim je izšel tudi njihov prvi album. Objavila je tole prelepo fotografijo in zapisala: “Venus 5 album is out! So proud of it and everyone included! Can’t wait for everyone to hear it! We have also just released a new video!” (v prevodu: “Izšel je album Venus 5! Tako ponosni smo nanj in na vse, ki so vanj vključeni! Komaj čakam, da ga vsi slišijo! Pravkar smo izdali tudi nov videospot!“).

Vir: Instagram

Fotografija je nastala v Italiji, kamor je Karmen odšla nazdravit na nov album. Razumljivo, da je ponosna na ta projekt. Oditi v neznano državo in delati s tako znanimi in uspešnimi glasbeniki ni kar tako. Karmen se je v studiu dobro znašla, kar je slišati tudi na albumu in dokazuje, da je končno čas, da je stopila v ospredje. Karmen čestitamo za ta dosežek, ki je pomemben del njene kariere. Želimo ji čim več koncertov in še več takšnih albumov!


Zadnje novičke

Prejšnji članekHelena Blagne je Petru Polesu povedala, kaj si misli!
Naslednji članekNina Radi (Kmetija) razkrila, kaj so povedali zdravniki o njenem zdravstvenem stanju