Prav tako je tudi pri slovenski sinhronizacijski ekipi … Na čelu slednje se kot prva ženska super zlobnica Scarlet Overkill nahaja igralka Pia Zemljič, vlogo britanske kraljice, ki je glavna tarča njenih barabinskih podvigov, pa je prevzela Tanja Đurić Ribič.

Zasedbo glavnih glasov dopolnjujejo še Mojca Funkel, Vlado Vlaškalič, Kristijan Ostanek, Uroš Buh in Jernej Kuntner. Original glasovi: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Geoffrey Rush, Steve Coogan, Jennifer Saunders.

Animirana družinska komedija letošnjega poletja tako prihaja v sinhronizirani in pa tudi v podnaslovljeni različici. Naslednji konec tedna se v kinodvoranah širom Slovenije obeta RUMENI VIKEND, ki obeležuje težko pričakovan vrhunec norije z Minioni.

Simpatični ljubitelji banan in super zlobnežev so srca gledalcev po vsem svetu ukradli že pred petimi leti v mega uspešnici Jaz, Baraba, sedaj pa bodo v svoji prvi samostojni filmski pustolovščini ukradli še krono britanske kraljice. Obenem nam bodo razkrili svojo pestro preteklost, nam predstavili vse dosedanje gospodarje in poskrbeli, da se bomo ponovno do ušes zaljubili vanje.

Kdaj v kinu?

§  PREMIERE PODNASLOVLJENE RAZLIČICE: V soboto, 8. avgusta, v vseh Cineplexx kinematografih.
§  PREMIERE SINHRONIZIRANE RAZLIČICE: V nedeljo, 9. avgusta, v vseh Kolosej in Cineplexx kinematografih ter v Kinu Bežigrad.
§  PRIHOD NA REDNE SPOREDE: V ponedeljek, 10. avgusta, v vseh kinematografih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLJUBKO! Taylor spoznala svojega krščenca!
Naslednji članekZ njo ni šale! Eva Longoria: Tako je opravila z neko novinarko …