Pevka je predsednikovi hčerki, 10-letno Maliu in 7-letno Sasho, spoznala, ko je na Obamini inavguraciji januarja odpela pesem ‘At Last’, hit Ette James.

Nekaj dni kasneje je Obamina soproga telefonirala Beyonce in ji povedala, da sta Malia in Sasha njeni veliki oboževalki. »Rekla mi je, da je srečna, da se hčerki vzgledujeta po meni. Ostala sem brez besed!« je povedala Beyonce.

»Morate biti počaščeni, če ste vzor nekaterim otrokom in njihovi starši to odobravajo. Starejša sem, bolj razmišljam o vplivu, ki ga imam na mlajša dekleta, in včasih me to plaši, a istočasno se zavedam, da sem lahko pravzaprav srečna, ker sem nekomu lahko vzor,« je nadaljevala.

Razkrila je tudi, da ji družina pomaga, da kljub svetovni slavi ostane na realnih tleh in da veliko vlogo v njenem življenju igra njen soprog Jay-Z.

»Od Jayja sem se naučila odločnosti. Če ima neka tema za nekoga ogromen pomen, njemu pa se ne zdi vredna omembe, preprosto reče, da se o tem noče pogovarjati, kar je sijajno.«

Beyonce je včeraj tudi nakupovala v butiku Patricie Field v New Yorku, potem ko je prejšnji teden preživela skupaj s prijatelji in Rihanno. Ker se njena premiera filma ‘Obsessed’ kmalu bliža, jo bomo v naslednjih tednih gotovo veliko videvali na rdečih preprogah, ko bo film, ki bo izšel naslednji mesec, tudi promovirala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezde na Valentinovi premieri
Naslednji članekLjubezenska afera LeAnn Rimes