Kljub posmehovanju in dvomom svetovne javnosti in novinarjev, ki nanjo gledajo kot na neumno blondinko, pa Kendra resno razmišlja o družinskem življenju. Njen mož, Hank Baskett, prihaja iz zelo konzervativne verske družine in Kendra zatrjuje, da se je močno spremenila, odkar sta skupaj. V preteklosti je 23-letnica namreč živela precej razuzdano življenje, novi partner pa naj bi ji pomagal spoznati Boga.

Tako je bivša prebivalka Playboyjevega dvorca zaupala, da namerava postati stroga krščanska mati. Zakonca sta zaupala, da bo njuna vzgoja stroga, vseeno pa bosta mlajše otroke, če si bodo to zaslužili, tudi razvajala. Hank je poudaril, da bo od otrok zahteval dobre ocene, saj mora biti šolanje na prvem mestu.

Zaupal je, da si je že od nekdaj želel postati oče, s Kendro pa naj bi se o otrocih pogovarjala že na začetku njune zveze. »Pravi blagoslov je, da bova kmalu postala starša,« je povedal bodoči očka. Zakonca sta tudi zaupala, da bosta dečka poimenovala s Hank IV., če pa ju bo razveselila deklica, ji bo ime Arianna. Mediji sedaj ugibajo: Se je Kendra res tako spremenila, ali pa se bo kmalu vrnila k divjemu življenju?


Zadnje novičke

Prejšnji članek‘Somrakovci’ glavne zvezde ‘Comic-Con’
Naslednji članekObleci se kot Brittany Snow