Presenečeni smo ugotovili, da prav vsa dekleta še vedno hodijo v šolo.

Špela Jereb je ravno pred dnevi končala z izpiti na Pedagoški fakulteti. Špela že od nekdaj sanja o svojem zasebnem vrtcu, saj je na male otroke naravnost ‘mahnjena’. Navdušenje nad malčki je nanjo po vsej verjetnosti prenesla mama – vzgojiteljica, Špela pa bo ravno z namenom, da si nekoč uresniči željo in odpre svoj vrtec, šolanje po zaključku nadaljevala še na Gea Collegu.

Barbara Podobnik in Doroteja Premužič pa obiskujeta Teološko fakulteto. Nad teologijo ju je mogoče navdušil celo Dorotejin fant, raper Trkaj, ki ima že kar nekaj izpitov za sabo. Sicer diploma še ni tako blizu, a dekleti pridno delata izpit za izpitom in obenem uživata študentsko življenje. Barbara je sicer končala srednjo veterinarsko šolo, saj je nad zverinicami naravnost očarana že od malih nog.

Najdaljša pot pa čaka zajklo Katjo Litrop, ki je ravno pred dnevi izvedela veselo novico, in sicer da je uspešno opravila poklicno maturo. Čeprav je v šolskih klopeh včasih sedeti prav mučno, se strinja, da je dobra izobrazba danes eden od ključnih pogojev za uspeh. Mi se z njo v celoti strinjamo!
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekParis Jackson je tako pogumna deklica!
Naslednji članekMegan Fox in Cate Blanchett iz prve vrste