Colin Farrell se je prostovoljno vrnil v kliniko za zdravljenje odvisnosti. Menda naj bi bil še vedno ‘čist’, a začutil je, da to potrebuje in se tja napotil prostovoljno.

“Sam se je odpravil tja. Bilo je povsem prostovoljno. Ni se spet začel drogirati, a je potreboval malce obnove, da ga ne zanese in ne bi spet zašel,” je povedal vir in dodal, da se je zvezdnik vrnil v kliniko pred tednom dni.

Leta odvisnosti

41-letni Farrell je poiskal strokovno pomoč za odvajanje od prepovedanih drog leta 2005, po zaključku snemanja filma Miami Vice. To je tudi odkrito priznal v intervjuju leta 2013.
Miami Vice se je zaključil … mene pa so posedli na letalo in me poslali na zdravljenje,” je takrat iskreno povedal. “Razvil sem visoko toleranco za različne droge, sem mislil. To se je nabiralo do točke, ko se nisem mogel več zaustaviti.”

PREBERITE TUDI: Colin Farrell priznal, da mu je hudo

10 let čistosti

Da praznuje 10 let čistosti je priznal lani, ko je nastopil v oddaji The Ellen DeGeneres.
“Čestitke, izgledaš fantastično,” je Ellen DeGeneres maja 2017 rekla Farrellu, ko je povedal, da je že 10 let trezen. “Prav zares, res izgledaš fantastično in še tvoj rojstni dan prihaja.”

“Všeč mi je, da postajam starejši,” je odgovoril oče dveh otrok. “Razen kar se tiče dobivanja las na čudnih mestih in izgubljanja las na nečudnih mestih. To je neizogibno.”
Farrell ima dva sinova, 14-letnega Jamesa z bivšim dekletom Kim Bordenave, ter 8-letnega Henryja z bivšim dekletom Alicio Bachleda.

PREBERITE TUDI: Zvezdnica opisala podrobnosti svoje odvisnosti od kokaina!