Voditeljica Tara Zupančič rada svoj prosti čas preživlja aktivno.

Voditeljica in manekenka Tara Zupančič ima sanjsko službo že kar nekaj let. Dela na televiziji in sodeluje pri različnih projektih. Za svojo kariero je veliko delala in se marsičemu odpovedala. Morala je pokazati samozavest, zaupati vase in tako rekoč skočiti v globoko vodo in samo plavati. Uspelo ji je. Objavila je te fotografije iz Prlekije, kjer je preživela lep dan. Zapisala je:

“Na kasaške dirke smo hodili, ko sem bila stara tam nekje 10 let. V Lescah imamo namreč en velik hipodrom in to so bili zame najboljši vznemerljivi popoldnevi. V kasaški kočiji sem se prvič peljala, sicer pa konje spoštujem, kot nadzemeljska bitja, do njih imam veliko strahospoštovanje, to pa živali z izjemno eleganco in energijo, ki jo težko opišeš, lahko pa jo zaznaš. Zelo močno. V sedlu sem se vedno počutila svobodno, rahlo bojevito, a vedno srečno.

Familija Zorko ima kasaštvo in konjičke rajši, kot karkoli, legenda slovenskega in svetovnega kuhanja pa jim njihovo gostilno dviguje na visoko raven. Andrej Kuhar je človek z nešteto življenjskimi zgodbami, predvsem pa je.. izjemen kuhar. Nomen est omen, pravijo. 🦄🧡”

Vir: Instagram
Vir: Instagram

Tara je gurmanka in obožuje konje, tako, da se je ta vikend počutila dobro in se sprostila.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJaka Mankoč (MasterChef Slovenija) se je znašel v neprijetni situaciji. Poglejte, kako je zadevo rešil
Naslednji članekJani Pavec je cel dan preživel kar v pivnici. Kaj je razlog?