Pametna ura ni samo ura, ki krasi vaše zapestje. Je vse, kar potrebujete ves čas ob sebi. Res je, da se večina ljudi sprašuje, zakaj bi sploh potrebovali pametno uro, če imamo tako ali tako že pametni telefon. V nadaljevanju smo vam odgovorili na to vprašanje.

Vse, kar bi radi vedeli o pametnih urah

Pravi odgovor poznajo vsi, ki so si pametno uro že kupili in jo uporabljajo vsakodnevno. Je majhna in ves čas na zapestju. Ne moti in ne ovira. Predvsem nam ni treba skrbeti, kje je, smo jo morda pozabili, ali se spraševati, če nas je kdo potreboval, mi pa nismo videli, ker je nismo našli. To so težave, s katerimi se soočamo, ko govorimo o pametnem telefonu. Ko uporabljamo pametno uro, teh težav ni.

Pametna ura ne kaže samo časa, ampak nudi še veliko drugih funkcij. S pametno uro lahko kličete, berete in pišete sporočila, fotografirate, poslušate glasbo, se oglašate na klice in kličete. Poleg vseh teh osnovnih funkcij ima pametna ura še druge možnosti. Ko izvajate športne aktivnosti, jih v sami uri samo označite in ura bo zabeležila vse pomembne funkcije. Skrbi tudi za vaše zdravje. Meri vam korake, srčni utrip, kisik, pritisk, kalorije, kakovost spanja.

Pametna ura je torej telefon na zapestju, ki ponuja mnogo funkcij. Seveda se karakteristike od ure do ure razlikujejo. Zato izberite pravega ponudnika, ki vam bo znal svetovati, da boste izbrali pravo uro zase.

Gizzmo.si

Če iščete pametno uro ali zapestnico in zanjo ne želite izprazniti bančnega računa, imajo na gizzmo.si bogato izbiro preverjenih modelov vseh cenovnih skupin ur. K nakupu vzpodbuja tudi njihovo 28-dnevno jamstvo in enoletna garancija. Kliknite na njihovo spletno stran in prebrskajte po izbiri pametnih ur in zapestnic, ki jih drugi kupci najpogosteje naročijo.

Kličite in poslušajte glasbo kar preko ure Amazfit GTS 2!

Amazfit GTS 2 se ponaša z vgrajenim mikrofonom in zvočnikom, ki omogočata enostavno upravljanje klicev in čisto komunikacijo kar z vašega zapestja!
S tem se lahko izognete nepriročnemu telefoniranju preko mobilne naprave med vožnjo, sredi teka in med raznimi opravili – še posebej, ko imate polne roke. Ogromen 3 GB disk nudi veliko prostora za prenos glasbe ter poslušanje vaših najljubših melodij in beatov kar preko ure ali nanjo povezanih slušalk.

Zmogljiva baterija, ki zdrži do 30 dni!

Haylou LS02 z enkratnim polnjenjem neprekinjeno spremlja vaše aktivnosti, srčni utrip in spalne cikle kar 20 dni, v stanju pripravljenosti pa preživi do 30 dni.
Z merjenjem lahkotnega in globokega spanca preko aplikacije HAYLOU lahko spremljate naravo svojih spalnih ciklov in tako bolje ocenite kvaliteto svojega počitka.
Nizek, stabilen srčni utrip v mirovanju ter zadostna količina spanca so dobri pokazatelji zdravega telesa, kar pomeni, da v življenju nekaj počnemo prav.

Pri Gizzmo.si se lahko pohvalijo tudi s kar nekaj prejetimi nagradami. Tako so v letu 2020 prejeli nagrado “Adriatic Web Champion 2020” za najboljšo spletno trgovino v celotni regiji med 381 trgovci iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, nagrado “Web Champion 2020” za najboljšo spletno trgovino na Hrvaškem, nagrado “Category Champion 2020” za najboljšo spletno trgovino na Hrvaškem v kategoriji Consumer tech. Prav tako se lahko pohvalijo z odprtjem dveh zunanjih blagajn in 30 paketnikov za zagotavljanje varnega prevzema paketov. V času pandemije so uspešno delali od doma in s prvo online božično – novoletno zabavo poskrbeli za prijetno druženje.

V letu 2021 so odprli novo veliko centralno skladišče v Žalcu. Prejeli so licenco uradnega serviserja za aparate Samsung. Mr. Gizzmo se je pridružil Tiktoku in s prvimi 11. objavami trikov in nasvetov presegel 1.000.000 ogledov ter s tem postal najbolj uspešna blagovna znamka po dosegu na Tiktoku v Sloveniji. Vstopili so tudi na nov trg in začeli osvajati Nemčijo. Kot zanimivost pa vam povemo, da so popravili že kar 20.000 telefonov.

Če še vedno ne veste, kje bi kupili svojo pametno uro, je Gizzmo.si pravi naslov za vas. Prijazni prodajalci vam bodo svetovali in pomagali pri odločitvi.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekAlenka Košir je sinu za rojstni dan spekla to torto (želeli si boste kos)
Naslednji članekOOOOO! Poglejte, kaj je počela Nuša Lesar