Slovenska pevka in voditeljica Darja Gajšek je dolga leta ljudi zabavala z Blažem Švabom ob petkih zvečer v oddaji Slovenski pozdrav. Žal se je oddaja poslovila od televizijskih ekranov in Blaž je z novo oddajo dobil drugo voditeljico. Na televizijske zaslone se je vrnila tudi Darja z novo oddajo.

Televizija je njena velika ljubezen in drugi dom. A tokrat je praznovala njena največja ljubezen, njena hči Ema. Praznovala je 4. rojstni dan. Z njenim rojstvom je Darja dobila najlepši naziv na svetu in tega dne se spominja kot včeraj.

Vir: Instagram profil Darje Gajšek

Na družabnem omrežju je svoji hčerki voščila s tem zapisom: “Vse najboljše Ema 🎉❤️ Že štiri leta naju krasi najlepši naziv na svetu. Mami in ati. Spomnim se, kot bi bilo včeraj, kako pogumno sva tisto soboto še plesala na veselici z nasmehom na obrazu, kot bi čutila, da bova že čez dva dni spoznala tebe.
Draga Ema hvala, da si najin angel. Želiva ti, da ostaneš še naprej tako srčna, tako pogumna, tako radovedna, tako sočutna, tako povezana z naravo in tako najina. Imava te rada 🥰”


Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Pusovnik (Sanjski moški) ostro o Gregorju Čeglaju
Naslednji članekMelani Mekicar je delila dopustniške fotografije. Poglejte, kako postaven je njen dragi