Nad samim dejstvom, da so gledalci izselili tebe, si bil vidno presenečen. Zakaj misliš, da se je tehtnica nagnila v Matejino korist? Te je mogoče celo zmage res stal Matejin prihod v hišo, saj so ti mnogi očitali, da si se po tem kar precej spremenil?

Ja, zadnje čase sem se več posvečal Mateji kot pa ostalim sostanovalcem, tako da bi to lahko bil eden izmed razlogov.

Ljudje so ti očitali tudi, da si bil proti koncu zahrbten in opravljiv. Kako odgovarjaš na takšne obtožbe? Je ElTyeb v resnici drugačen? Se ti zdi, da je slika, ki jo ustvarjalci šova pokažejo javnosti, tista prava ali je vse le manipulacija?

Na koncu je tako izpadlo in to je največji razlog zaradi katerega sem moral zapustiti hišo. V resnici pa mislim, da sem drugačen…Vsaj tako pravijo ljudje, ki me poznajo v resničnem svetu!

Se ti zdi, da vaju je udeležba v resničnostnem šovu zbližala ali vaju bo mogoče razdvojila? Kot je znano, pari težko preživijo takšno preizkušnjo.

Pustimo času čas.

Je Mateja v vajini zvezi tista, ki daje pobudo, ki odloča o stvareh? Boš sedaj tudi ti imel Matejo ves čas na očeh? Misliš, da se ji bo kdo skušal sedaj približati, ko te ni več v hiši?

V hiši je tako izgledalo, v resnici je drugače. Eden drugega nadgrajujeva in skupaj odločava o pomembnih stvareh.

Ima Mateja po tvojem mnenju možnosti za zmago? Je ona tvoj glavni favorit ali je to kdo drug?

Želim si, da bi končno zmagala ženska, vendar mislim, da imajo fantje večje možnosti. Med njimi pa močno navijam za Naskeja.

Si imel že kakšen stik z ostalimi izpadlimi? S kom želiš ohraniti stike in koga ne boš pogrešal?

Zaenkrat še ne, ker sem si vzel čas zase!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekO čem se je še pisalo 29.5.2008?