Kako si preživel svoj prvi večer na prostosti? Je bilo slavje bučno?

Prvi večer sem preživel odlično, ker sem v hišo na after party povabil večino svojih prijateljev in spet sem videl vse stare stanovalce. Slavje je bilo super in ni se hotelo končati. Je pa zelo drugačen občutek, ko si zvezda in te vsi gledajo. Meni je bilo všeč. Domov sem prišel okoli 6.ure zjutraj.

Kako boš izkoristil zmago? Boš sprejel kakšno ponudbo za delo v medijih ali te tovrstno delo ne zanima. Kaj pa če bi dobil ponudbo iz glasbenih voda?

Zmago bom izkoristil za nadaljnje delo v glasbeni industriji in tudi v medijih bi se rad preizkusil, ker me je to vedno zanimalo. Zame se že zanimata dve založbi, s katerima se bom dobil na sestanku, da se pogovorimo o načrtih in če se bo dalo kaj uresničiti po mojem okusu.

Misliš, da boš imel poslej še več prijateljev. Marsikdo si bo želel biti v tvoji družbi, samo za to, ker si veliki zmagovalec. Kako se boš spopadel z dejstvom, da te bo na ulici prepoznalo veliko ljudi. Boš ostal tisti stari dobri preprosti Naske?

Upam, da jih bom imel, ker bi rad spoznal čim več novih ljudi. Kateri so moji pravi prijatelji, že vem, ker so me tudi ves čas podpirali, vrata pa so odprta tudi drugim. Všeč mi je, da me ljudje poznajo in ostal bom stari Naske, ker me nič ne more spremeniti.

Bil si favorit mnogih že izpadlih sotekmovalcev. S čim misliš, da si si zaslužil njihovo naklonjenost?

Ne vem, s čim sem si pridobil njihovo naklonjenost. Bil sem takšen, kot sem, in očitno sem jim bil tak tudi všeč.

Če sam ne bi zmagal, komu bi zmago najbolj privoščil?

Sandiju, glede na to da sva bila skupaj v finalu.

92.000 evrov je zajeten kupček denarja. Vaša hiša bo dobila novo streho. Si jo že uspel izbrati? Obljubljal si tudi nove nogometne drese. Kako boš porabil preostal denar?

Novo streho bomo dobili čez kakšen mesec, ko se malo ustalim in privadim na vse. Dresi bodo pa takoj, ko spet začnem bolj aktivno igrati. (smeh) Ostali denar bom verjetno zapravil za nova oblačila in kakšne počitnice z mojo družino.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članekLindsay Lohan je čudovita igralka