Samantha Markle, 56-letna polsestra 39-letne vojvodinje Sussexa Meghan Markle, je dejala, da 36-letni princ Harry in njegova žena potrebujeta strokovni nasvet. V začetku tega meseca jih je obtožila širjenja laži, zdaj pa so jo v pogovoru z novozelandsko novinarko Heather Du Plessis-Allan vprašali, ali bosta z očetom Thomasom Markleom nekoč lahko vojvodinji odpustila.

‘Iskreno povedano, mislim, da to ni realno, še posebej, če imate opravka z narcisom, ki ni sposoben empatije, obžalovanja ali sramu,’ je o možnosti popravljanja odnosa z Meghan dejala Samantha. Kar zadeva njunega očeta, je Samantha dejala, da bi se rada nekako približal Meghan, preden umre‘Če bi se opravičila, verjetno ne bi bila iskrena, bi pa bilo super, če bi vsaj to storila,’ je dejala Samantha. ‘Tudi če ne bi bilo iskreno, samo da dobi nekaj občutka ljubezni, četudi ni resnična. V njegovih letih bi rada, da začuti trenutek sreče in vzajemnosti,” je dodala.

Samantha je v nadaljevanju razkrila več trditev Meghan in Harryja, ki sta jih podala v 90-minutnem intervjuju CBS z Oprah Winfrey. Kot odgovor na Meghanino trditev, da Samanthe ni videla 19 let, je Samantha poslušalce spomnila na fotografijo z maturantskega plesa leta 2008, na kateri so prikazane polsestre. Trdila je tudi, da je bila laž Meghanina napoved, da sta se s Harryjem poročila tri dni pred njuno televizijsko kraljevsko poročno slovesnostjo.

Na tej točki je Samantha delila zaskrbljenost zaradi svoje odtujene sestre, pri čemer je opozorila, da bi vojvoda in vojvodinja Susseška lahko imela koristi od terapije. “V korist vseh njih, zlasti otrok, predlagam, da se posvetujejo. Harry ne more delati v podjetju, ki se ukvarja z napačnimi informacijami ali duševnim zdravjem.”

 

Prejšnji članekNa male zaslone se vrača Jonas Žnidaršič!
Naslednji članekPoglejte, kako velika je že hči Ane Praznik (Delovna akcija)