Barve popolnoma spremenijo cel naš svet.

Notranja oprema stanovanja je ena izmed najpomembnejših stvari, ki vplivajo na vzdušje in tvoje počutje. Izbira barv sten igra ključno vlogo pri ustvarjanju želenega vtisa. Če si želiš dodati pridih elegance ameriških mest in starinskosti svojemu domu, so izbrane barve zelo pomembne.

Globoko modro-siva barva

Je odlična izbira za ustvarjanje elegantnega videza v stanovanju. Ta barva lahko ustvari občutek globine in višine in hkrati deluje umirjeno.

Temno modra barva sten v stanovanju Vir: Instagram, @tonesterpaints

Zelo temna rjavo siva barva ali kremno svetlo siva

Je odlična za zidove, saj lahko ustvarite dramatičen in eleganten videz prostora. Ta barva je zelo priljubljena, deluje sodobno in hkrati klasično. Svetlo kremno siva barva pa bo dodala nežnost in svetlost stanovanju in omogočila kontrast med močnejšimi toni.

Temno siva barva Vir: Instagram, @tonesterpaints
Siva barva sten Vir: Instagram, @tonesterpaints

Temno krvavo rdeča

Z dodatkom temno krvave rdeče barve lahko dodate pridih razkošja in klasičnosti, ki spominja na starinske in prestižne prostore. Priljubljena je bila v osemdesetih letih, tako, da tebe in tvoje stanovanje lahko popelje v tisti čas.

Temno rdeča barva Vir: Instagram, @tonesterpaints

Kombinacija teh barv lahko ustvari edinstveno vzdušje, ki združuje eleganco in starinsko noto. Pomembno je, da se barve uskladijo med seboj in da celoten prostor deluje uravnoteženo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSaša Lendero je v črnem šokirala vse
Naslednji članekLara iz serije Skrito v raju je drastično spremenila videz!