Na ceremoniji zaobljub je Maticu prekipelo. S Katjo imata skrhan odnos, ki ga verjetno ne more nihče popraviti.

Že v več oddajah smo spremljali, kako se odnos med Katjo in Maticem, ki sta se zadnja poročila v eksperimentu, slabša. Oba imata svoj ponos in ne kažeta interesa, da bi spustila zidove in se spoznala še v drugi luči.

Včeraj je potekala ceremonija zaobljub, v kateri sta pokazala svoje odločitve o tem, ali ostajata ali odhajata. Prvi je začel Matic, ki je dobesedno eksplodiral.

Takole je povedal: “Zdaj bom jaz tebi povedal eno stvar, Katja, ki sem si jo zapisal, ker mi jo je težko tako povedati. Dobro me poslušaj. Jaz osebno, Matic, si želim žensko, ki ne hodi v trojčke in bo samo zame in je ne mislim deliti v teh stvareh. Hočem pa žensko, ki bo imela po tvojih besedah ‘niplne’ obrnjene navzven, ko me vidi, ne navznoter. Ne samo, da si ne zaslužiš biti z mano v istem stanovanju, ker grozno mi je že, ko pritisnem tisto šesto nadstropje in moram hoditi po tistem hodniku. Kot bi šel v največjo moro. Tako se počutim. Ne zaslužiš si niti, da sedim na tem kavču zdaj s tabo,”

Iz žepa je vzel prstan, ga dal v ovojnico, na katero je zapisal svojo odločitev, da odhaja in se presedel med ostale kandidate.

Matic je bil vidno razburjen
Matic je bil vidno razburjen. Vir: Planet TV

Strokovnjaki so ga uspeli pomiriti in iz spoštovanja do njih se je vrnil na kavč, kjer so pogovor nadaljevali. Katja je sprejela odločitev, da ostaja, zato bomo par spremljali še en teden. Upamo, da bo boljši.


Zadnje novičke

Prejšnji članekV šovu MasterChef Slovenija je prišlo do velikega preobrata
Naslednji članekMatej Zemljič (Skrito v raju) se je javil z okrvavljeno glavo