Poroka na prvi pogled je resničnostna oddaja, v kateri se pari poročijo na slepo. Ženin in nevesta se namreč prvič zagledata šele pred oltarjem.

Katja in Aleksandar sta se na prvi pogled odlično ujela. Naklonjenost in simpatijo, ki je rasla v njiju, je bilo nemogoče spregledati. A vendar so bili njuni začetki drugačni od ostalih parov, saj se je njuno poročno jutro začelo tako, da so ženina zaradi bolezni odpeljali. Kot mladoporočenca sta bila prvih nekaj dni ločena. A tudi zanju je posijalo sonce in po preboleli bolezni sta se mladoporočenca vendarle odpravila na medene tedne. Bled je eden najbolj romantičnih krajev v Sloveniji, ki ponuja ogromno dogodivščin. Pa sta jih mladoporočenca izkoristila in se naužila lepot in atrakcij, ki so jima bile na voljo? Kot kaže ne. Katja je namreč bolj umirjena in ima rada stvari načrtovane, medtem ko je Aleksandar adrenalinski tip človeka.

Vožnja s čolničkom je kot kaže poskrbela, da pridejo na dan negativne lastnosti enega in  drugega. To je bil tudi povod, da se je Katja dokončno odločila, da nista kompatibilna. Napisala je pismo in se od Aleksandra poslovila.

Vir: Instagram profil Poroke na prvi pogled.

Je bila njeno odločitev pretirana? Ga je resnično lahko dovolj spoznala, da je lahko sodila o vseh lastnostih, ki so jo zmotile? Se Vam zdi, da bi tudi ona morala sprejeti njegove opazke?

Par, ki je za mnoge veljal za favorita, je kot kaže eksperiment končal.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHelena Blagne blestela v tej obleki! Oboževalci niso mogli skriti navdušenja
Naslednji članekAnžetu Žerovcu (Poroka na prvi pogled) se ni uspelo ubraniti, udarci so bili premočni!