Kot eni izmed prvih v Sloveniji vam predstavljamo prvi singel »4 Minutes«, pri katerem Madonna sodeluje z Justinom Timberlakeom in ki začenja svojo pot po vrhovih glasbenih lestvic!

Na albumu »Hard Candy« je 12 pesmih, na katerih je Madonna sodelovala s trenutno najbolj iskanimi ameriškimi producenti-Pharellom Williamsom, Timbalandom in Nateom »Danja« Hillsom, kot posebni gost pa se v nekaterih pesmih pojavi tudi Justin Timberlake. Zraven napovednega singla so tu še »Candy Shop«, »Give It 2 Me«, »Spanish Lessions« in številni drugi potencialni hiti, za katere srečneži, ki so jih že premierno slišali, trdijo, da bodo Madonno zadržali v vrhu svetovne pop scene.

Zraven novih pesmih pa spada tudi nov in provokativni stil. V najnovejšem je Madonna ponovno pokazala in dokazala, da je v top formi, zagotovo pa z njim napoveduje nove modne trende. Vsak njen nov album jo predstavlja v drugačnem svetu, »modne žrtve«  povsod po svetu pa kopirajo njene nove stilske ideje, kakor se je to zgodilo tudi z »disco lookom« s preteklim neverjetno uspešnim  albumom »Confessions On A Dancefloor«. Za nove fotografije je poskrbel Steven Klein, styling pa je delo Gine Brooke.

Pesmi z novega albuma so se že pred izidom pojavile na internetu, Madonnina diskografska hiša pa je odločna v nameri, da zaustavi emitiranje pesmi pred samim izidom. Perez Hilton in YouTube sta le nekatera od »kradljivcev«, ki so prejšnji mesec objavili njene nove pesmi, a so jih hitre intervencije uspele zadržati, tako da je »Hard Candy« v tem trenutku nedvomno album, ki se ga po celem svetu pričakuje najbolj mrzlično in z radovednostjo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCharlotte posneta pri oralnem seksu?
Naslednji članekFOTO: Kaj so zakuhali slavni?