Leto 2021 je na slovenski zvezdniški sceni postreglo s kar nekaj pomembnimi dogodki. Nekateri slavni so postali starši, nekateri so se ločili, drugi poročili. Dobili smo novega MasterChefa Slovenije, zmagovalca Kmetije in zmagovalko oddaje Slovenija ima talent.

Slavne poroke

Najbolj odmevna slovenska zvezdniška poroka 2021 je bila vsekakor poroka Aneja Piletiča (BQL) in Ize Hrastnik Fink. Utrinke in nekaj čudovitih fotografij si lahko ogledate tukaj.

V letu 2021 sta dolgoletno zvezo s poroko potrdila tudi Saša Lendero in Miha Hercog. Tudi onadva sta imela razkošno poroko. Utrinke in kako čudovita nevesta je bila Saša, lahko vidite tukaj.

Postali so (znova) starši

V letu 2021 je kar nekaj slovenskih zvezdnikov dobilo otroka. Druge deklice se je razveselil Lado Bizovičar. Tanja Žagar je povila drugega otroka, tokrat deklico Marino. Očka je postal tudi politik Matjaž Nemec, Lea Sirk je pred kratkim povila že tretjega otroka – tokrat fantka.

Leto so zaznamovali resničnostni šovi

Spremljali smo lahko resničnostni šov Sanjski moški, v katerem so se za srce Gregorja Čeglaja borile brhke mladenke. Zmagala je Anja Širovnik, simpatična Velenjčanka, a se ljubezen med njima ni rodila.

Slovenija je bila v 2021 bogatejša tudi za novega MasterChef-a. Ta je postal Bruno Šulman in je hkrati najmlajši tekmovalec v Sloveniji, ki je uspel pridobiti laskavi naziv.

V jeseni smo lahko spremljali kar štiri šove, ki so nam krajšali večere: Kmetija 2021, Exatlon, Slovenija ima talent in Ljubezen po domače.

V Kmetiji je bilo polno spletk in burno dogajanje, rodil se je nov zvezdniški parček, zmagovalec pa je postal simpatični Tilen Brglez iz Rogaške Slatine.

Vir: Voyo.si

Ljubezen po domače je bila zelo uspešna. Nastala sta dva nova parčka (rodil se je tudi otrok) in mnoga prijateljstva. Skupaj sta ostala Julijana in Mirko ter Matej in Sentyja, ki sta se dobra dva meseca nazaj razveselila tudi deklice Aurore.

V oddaji Slovenija ima talent smo letos lahko spremljali kopico talentov, ki jih Slovenija še ni videla. Gledalce in žirijo je najbolj navdušila mlada Šmarčanka Tajda Korče, ki s svojim telesom počne nemogoče.

Vir: Instagram profil Slovenija ima talent.

V Exatlonu sta slavila Franko Bajc in Marjanca Polutnik, ki sta pokazala, da sta absolutna zmagovalca v vseh pogledih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLuka Basi ima nasmeh na obrazu. Razlog za to vas bo presenetil
Naslednji članekMarjetka Vovk in Raay sta predala hvaležno sporočilo ob koncu leta