Deli
Znani sta že imeni prvih dveh udeležencev turnirja. To sta postala Milan in Gvido. Edina neznanka ostaja tretji udeleženec turnirja, ki bo izbran na forumu s pomočjo glasovanja.

Med kidanjem gnoja pa so Niki, Gvido in Adis že napovedali, kako bo potekalo glasovanje. Po njihovih predvidevanjih bo tretji udeleženec turnirja David.

Nekaj podobnega je slutil tudi David, ki se je že začel pripravljati na forum in si je privoščil nekaj počitka, kar pa mu je Niki očital, ker meni, da ni prav, saj bi vseeno moral pomagati pri delu. Adisu se je tudi nekoliko oddahnilo, da na tokratnem forumu ne bo ogrožen. Je pa povedal, da Davidu trenutno ne more pomagati, saj si je sam kriv, ker je v slabih odnosih s sotekmovalci.

Adis prepričan, da lahko postane zmagovalec šova!
Vajeni si še vedno razbijajo glavo s pomenom goldinarjev pred velikim finalom. Prepričani so, da bodo goldinarji tistemu, ki jih bo imel dovolj, omogočili pot v veliki finale. Prav to dejstvo Gvida nekoliko skrbi, saj ima v mošnjičku le nekaj goldinarjev. Boji se, da bi utegnilo ravno to odločati, ali bo odšel v veliki finale ali ne.

Ravno nasprotna situacija pa je v Adisovem mošnjičku, ki je prepričan, da si bo tudi s pomočjo goldinarjev veliko laže zagotovil veliki finale. Vseeno pa zaupa tudi svojim sposobnostim in je prepriča, da ima vse potrebno, da postane zmagovalec šova. Ostaja pa tudi nekoliko previden, saj se zaveda, da bo na zadnjem forumu pred velikim finalom zelo ogrožen.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.