Jutri se bo dogodila velika, že tradicionalna vsakoletna modna revija Victoria's Secret, ki bo letos v Parizu. Modna znamka je sporočila, da pa nekatera najbolj slavna imena letos v nasprotju s pričakovanji ne bodo nastopila.

Tako letos ne bomo videli mladih mamic Behati Prinsloo in Candice Swanepoel, ki sta pred kratkim rodili – kljub temu, da se je govorilo, da sta otroka planirali za konec poletja ravno zato, da bosta do konca novembra že v formi. Prinsloo in njen mož Adam Levine sta tako septembra dobila hči Dusty Rose, Swanepoel pa je oktobra rodila sina Anacã.

Trenutne angelčice Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell in Taylor Hill pa bodo vse nastopile.

In če bosta Prinsloo in Swanepoel nedvomno manjkali, pa tudi Kate Grigorieva in Jac Jagaciak, bosta zato nastopili Adriana Lima in Alessandra Ambrosio, ki imata najdaljši staž in za kateri se je pred meseci pisalo, da sta se upokojili od VS.

Poglejte si kako potekajo priprave na šov: