V letošnjih polfinalnih oddajah Slovenija ima talent sta nastopili zmagovalki, ki sta gledalce za televizijskimi zasloni ponovno očarali z glasom, ki ju je popeljal med zvezde priljubljene oddaje.

Alja Krušič, zmagovalka iz 2013, se je na odru predstavila s pesmijo ‘Nisi sam‘. Po zmagi je izdala poskočno pesem ‘A boš malo moj‘, ki ji je sledila še ena pesem plesnih ritmov ‘Daj mi poljub‘.

"Ko se vrneš spet na ta oder… Nemoreš opisati občutka. Hvala vsem, ki ste me spremljali," je zapisala Alja. Mlada glasbenica se intenzivno pripravlja na študij v tujini in je letos debitirala na glasbenem festivalu Melodij morja in sonca s pesmijo ‘Najin ples’, s katerim je osvojila odlično tretje mesto.

Na letošnjem polfinalnem odru oddaje je nastopila tudi glasbenica, ki je že v lanskoletni avdicijski oddaji pustila ogromen pečet, a da bo zmaga v Slovenija ima talent 2014 pripadala prav njej, si vrhunska glasbenica, ki je zaključila magistrski študij na prestižni glasbeni univerzi Berklee, ni upala pomisliti. Z željo po nadaljnem ustvarjanjem v Sloveniji, je Jana Šušteršič sodelovala na EMI s pesmijo ‘Glas srca‘, ki je kmalu dobila angleško verzijo pesmi ‘Angel Heart‘, ter nov ritem, ki ga je predelal z grammyjem nagrajen glasbeni producent in Janin profesor Gael Hedding.

Prejšnji članekAnja Križnik Tomažin pokazala poporodno postavo
Naslednji članekIGRE LAKOTE: Zaradi tragedije ne bo prave premiere!