Medtem, ko se je Melania Trump pripravljala, da danes razkrije svoje načrte kot prva dama, pa je spet izpostavljena zlobnim jezikom in medijem, ki pišejo o njenem problematičnem zakonu z Donaldom Trumpom. Čeprav je navzven očitno, da njun zakon ni ravno rožnat, pa jo njene prijateljice branijo.

Njena dolgoletna prijateljica Stephanie Winston Wolkoff je povedala medijem, da to, da si z Donaldom ne izkazujeta javno naklonjenosti, ne pomeni, da sta nesrečna.

“Melania je ponosna in zasebna oseba in svoje zasebno življenje ureja zasebno in to se tudi nikogar ne tiče,” je dejala Wolkoff. “Nista par, ki bi se držal za roke kar tako; ona je iz starega dela Evrope.”

Mediji poročajo po svoje

A ne glede na to je npr. Washington Post objavil podrobnosti iz Melanijinega, bojda ločenega življenja od Donalda: jesta ločeno, potujeta ločeno celo na iste destinacije. Prijatelji so povedali, da medtem, ko Donald Trump začne svoj dan ob 5:30 zjutraj tako, da preveri Twitter, se Melanija zbudi malce kasneje v lastni spalnici in pomaga sinu Barronu, 12, da se pripravi za šolo.

“Skupaj preživita zelo malo časa, skoraj nič,” je izdal dolgoletni prijatelj Donalda Trumpa.

Predstavnica prve dame, Stephanie Grisham, je trditev zanikala ter zagotovila, da “družina večino večerov preživi skupaj” kadar Donald ne potuje sam naokoli, a celo Melanija je priznala, da je “zelo neodvisna.”

“Vsak ima svoje interese in eden drugemu dajeva prostor,” je povedala za Washington Post julija 2016. “Dovolim mu, da ima svojo strast in da uresničuje svoje sanje in on meni enako.”

Prvi samostojni dogodek prve dame

Melania, 48, ima sicer danes prvi samostojni dogodek za medije na vrtu Bele hiše, na katerem bo predstavila iniciative, ki jih bom skušala doseči kot prva dama. “Že ves čas je osredotočena na otroke in ta dogodek bo to formaliziral, predstavil njeno vlogo za naslednjih 3 do 7 let,” je Grisham povedala za Washington Post.

“Zavedam se, da so ljudje skeptični, ker obravnavam to temo,” je Melania povedala na okrogli mizi glede spletnega nadlegovanja in žaljenja. “Kritizirali so me, ker sem se zavezala temu in vem, da me bodo še naprej, a to me ne bo ustavilo, da bi delala, kar vem, da je prav. Tukaj sem z enim ciljem: pomagati otrokom in naslednjim generacijam.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekMarko Potrč: “Rad jo imam. Vsako jutro jo gledam in uživam.”
Naslednji članekKako luštni in veliki sta že hčerki slavne slovenske pevke!