Deli

“Ni bilo nepričakovano, lahko sem se poslovila,” je povedala Ellen.

Za priljubljeno televizijsko voditeljico Ellen DeGeneres je težak teden. ‘Poplave blata’ so uničile njeno sosesko, zaradi nedostopnosti pa niti ne ve, v kakšnem stanju je njena hiša. Poleg tega pa jo je doletela še družinska tragedija.

“Ta teden sem izgubila svojega očeta. Star je bil 92 let. Imel je dolgo in kvalitetno življenje. Svoje življenje je živel točno tako, kot si je sam želel. Nikoli v življenju ni vzel zdravila, nikoli ni šel k zdravniku, sama nisem nikoli dobila cepiva, ko sem odraščala nisem dobivala zdravil. Ponosen je bil name. Oboževal je to oddajo. Bil je prijazen in niti malo ni obtoževal. Bil je zelo zabaven. Mislim, da sva z bratom Vancom smisel za humor dobila od njega,” je v oddaji povedala Ellen. K temu je še dodala, da je z njim lahko govorila tik pred smrtjo. Tako se je lahko od njega tudi poslovila. Umrl je le 10 minut po njunem zadnjem pogovoru.

“Ko sem po tem zapuščala studio sem se obrnila in nad njim videla mavrico. Videti je kot fotomontaža, ampak je resnično,” je še dodala.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.