Bosta Eva in Tinkara zmagali v šovu Portugalska ima talent?

Eva Kobal in Tinkara Loverčič, bolj poznani pod imenom Duo Kamikazete, sta absolventsko leto, namenjeno šolanju v mednarodni cirkuški šoli na Portugalskem, izkoristili za predstavitev veščin v šovu Portugalska ima talent. Nastop na avdiciji, ki ga je skoraj preprečila okužba s korono, sta kljub vsemu izpeljali po načrtih in navdušili gledalce in žirijo. Se jima morda nasmiha celo zmaga?

Vir: Instagram

Primorski akrobatski duet Duo Kamikazete, ki se je slovenski javnosti predstavil v šovu Slovenija ima talent, si tudi na Portugalskem ustvarja medijsko podobo. Eva in Tinkara sta se namreč v začetku novega študijskega leta odločili za šolanje na mednarodni cirkuški šoli na Portugalskem. To sta sedaj začinili še z nastopom v šovu Portugalska ima talent.

Vir: Instagram

Tinkara je povedala:“Koronavirus nama je skoraj preprečil sodelovanje v šovu, saj sva teden pred avdicijo zboleli in morali biti v karanteni. Avdicijski nastop sva morali prestaviti na najkasnejši možni datum, vendar pa so se kljub temu začeli pojavljati dvomi in vprašanja, ali sva dovolj pripravljeni in dovolj močni za izvedbo točke takoj po prebolelosti.”

Skupaj sta dodali še:“Najbolj naju je ganil komentar ene izmed žirantk, ki je dejala, da že vso sezono iščejo nekoga tako nevarnega, ki bi presenetil in popestril šov, ter da naju vidi kot potencialni zmagovalki šova.” 

Držimo pesti za njuno zmago!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKsenija Kranjec o tožbi sotekmovalke iz Bara: To je nizkotno!
Naslednji članekIryna Osypenko komentirala situacijo v Ukrajini: Možno je, da pride do vojne