Princ Harry in Meghan Markle sta včeraj zjutraj ob 5.26 postala starša dečka, za katerega ime menda še izbirata. Novico sta malo pred četrto uro popoldan razglasila kar preko svojega Instagram profila.

Meghan naj bi v londonsko bolnišnico Portland odšla v nedeljo popoldan (čeprav si je menda želela roditi doma, oba s Harryjem naj bi se tudi naučila tehnik rojevanja pod hipnozo, a je bilo tako varneje za njo in otroka), teden dni po roku poroda, spremljali pa so jo njen tim varnostnikov, Harry in njena mama Doria. Niti vsa kraljeva družina ni vedela za ta skriven odhod.

 

View this post on Instagram

 

It’s a boy💙👦🍼 #meghanmarkle #meghanandharry #meghanmarklefashion#dukeandduchessofsussex #babysussex

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_1) on

PREBERITE TUDI: Meghan Markle in princ Harry sta postala starša!

Megan je rodila zgodaj zjutraj, popoldan pa že bila v domači oskrbi v njunem novem domu Frogmore Cottage, ki se nahaja v sklopu gradu Windsor, pol ure vožnje iz Londona. Ob njej je njena mama, princ Harry pa je zunaj gradu Windsor z javnostjo podelil nekaj informacij glede rojstva njunega sina.

Dejal je, da je spal le nekaj ur. “To malo bitje je vsekakor nekaj, za kar bi umrl. Sem presrečen.” Dodal je, da je bila izkušnja, ki jo je doživel pri porodu, neverjetna. Zelo je ponosen na svojo ženo, nikoli pa si niti predstavljal, kaj mora ženska prestati med rojevanjem.

Kraljeva družina se veseli, da bodo spoznali novega člana družine, Harry in Meghan pa se bosta za nekaj dni umaknila in uživala v prvih dneh. Sicer je Harry dejal, da bo čez dva dni znanih več podrobnosti – ime sina ali celo kakšna fotografija Meghan in sina.