Že leta je znano, da 38-letni princ William izgublja vedno več las in postaja bolj plešast. Čeprav je imel v mladosti goste lase, jih je dedič britanske krone zgodaj začel izgubljati in je v poznih dvajsetih postal plešast, njegov brat Harry pa se je celo večkrat pošalil na njegov račun.

Čeprav je že leta poskušal skriti svojo plešasto glavo, je sčasoma spoznal, da tega ne bo mogel več, zato je ostanke las preprosto postrigel čim krajše in se z njimi nehal obremenjevati. Toda po poročanju britanskih medijev se William ni nehal počutiti negotovo in po mesecih razmišljanja se je odločil za presaditev las. Čeprav obstaja več vrst tega postopka, obstajajo indikacije za vsako tehniko presaditve las in nobene tehnike ni mogoče uporabiti za vsakogar. William naj bi bil že na dveh posvetovanjih in določeno je, katera tehniko bo uporabljal za presaditev las.

‘”Zelo je navdušen in vesel, da se bo končno znebil napake, ki ga je tako obremenjevala. Kate ga prosi, naj tega ne počne, ker ga ima rada takšnega, kot je in misli, da bo videti smešno, ko se bo nenadoma pojavil z daljšimi in gostejšimi lasmi. Toda zaveda se, da ga to zelo obremenjuje in želi mu biti v oporo. Konec maja bi moral na presaditev,” je britanskim medijem povedal neimenovani vir.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK! Lili Žagar je bila takole napadena
Naslednji članekKdo je skrivnostni moški ob Manci Špik