Jan Plestenjak je glasbena legenda. Njegovi glasbeni začetki segajo v leto 1992. Kljub temu, da je na glasbeni sceni prisoten že skoraj trideset let, se lahko pohvali s tem, da vseskozi velja za enega najboljših pevcev zabavne glasbe pri nas.

Trenutne razmere se tudi za glasbenike malo izboljšujejo. A dejstvo je, da so v zadnjem letu bili zelo prikrajšani. Korona jim je vzela odre. Bili so to težki časi. Tudi pravljica Jana se se je žal končala, a ne na glasbenem področju.

Njegova glasba danes dosega nov pomen. Pred kratkim je skupaj z Marjetko Vovk izdal duet V naju še verjamem, ki je v zelo kratkem času postal pravi hit. Danes pa je zanj prav poseben dan, na katerega smo vsi že zelo nestrpno čakali.

Izdal je svoj novi album z naslovom V naju še verjamem, ki ga boste lahko preko aplikacije “Moj M” poslušali brezplačno.

Danes je čas, da uživamo v najboljši glasbi.

Vir: Instagram profil Jana Plestenjaka.

Čestitke in še na mnogo novih albumov.

“Moj M” je mobilna aplikacija, ki jo Mercator ponuja svojim kupcem (in ljudem, za katere si želi, da bi postali njihovi kupci). Prenesete si jo lahko iz Google Play ali App Store. V aplikaciji je na voljo celotni album, vse pesmi pa si lahko prenesete tudi na svoj telefon za kasnejše poslušanje.

Zaslonska slika aplikacije, kjer lahko poslušamo Plestenjakov nov album

Zadnje novičke

Prejšnji članekLaura Beranič je končno spet skupaj z njo
Naslednji članekLea Sirk je tik pred porodom pokazala svoj lep nosečniški trebušček